Servicii de Transport

Unul dintre obiectivele firmei noastre este transportul de agregate de balastiera/cariera urban sau interurban.Asiguram transportul agregatelor cu autovehiculele proprii si stabilim contacte cu alte balastiere in cazul in care distanta dintre balastiera si locul de descarcare este foarte mare si nu se justifica transportul la acea distanta. De asemenea asiguram si evacuarea balastului, pamantului, molozului sau a oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie/demolari.

Parcul nostru este format din autoutilitare si autotrenuri Mercedes Benz cu capacitati de transport cuprinse intre 3 mc- 27 mc. Capacitatea de transport a firmei este de aproximativ 1000 mc/zi. Poate varia in fuctie de locatia lucarilor si capacitatea de prelucrare a beneficiarului.

Transportam balast, nisip, pietris, refuz de ciur, piatra concasata, moloz, pamant pentru umplutura, strat vegetal etc.

Folosind autoutilitare cu bene basculabile cu o masa totala de pana la 3,5t va oferim servicii de calitate si operativitate in transportul agregatelor si evacuarea molozului in/din centrul capitalei (zona A,B), fara taxe suplimentare de acces in zona si in/din zonele greu accesibile pentru camioanele mari.
 
Calitatea echipamentelor noastre, alaturi de experienta noastra, ne recomanda ca fiind partenerul ideal in special pentru lucrarile de durata, ce presupune aprovizionarea continua cu materiale de constructie si evacuarea permanenta a materialelor rezultate din lucrari de demolare sau din lucrari de excavatie.
 
Serviciul nostru de inchiriere va sta la dispozitie cu autovehicule specializate pentru transport agregate.Cotatile/zi pt autovehicule variaza in functie de distante si de zona in care este localizata lucrarea (A sau B pt. Bucuresti).Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.