Prezentare Companie

Ne ocupam cu furnizarea de agregate de balastiera si al evacuarii balastului, pamantului,molozului sau a oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie/demolari.

Dotarile de care dispunem, seriozitatea cu care abordam fiecare proiect si profesionalismul angajatilor ne recomanda pentu orice lucrare, indiferent ca e vorba despre fundatii, degajari, nivelari terasamente, diguri, decopertari,transport sau amenajari interioare/exterioare pentru case, vile, spatii comerciale, spatii destinate birourilor si nu numai.

Obiectivul principal al societatii este mentinera in permanenta la cel mai inalt nivel calitativ a activitatii prestate si consolidarea reputatiei dobandite privind calitatea si siguranta lucrarilor executate.

Onoarea cuvintului dat si flexibilitatea pretului ne fac profesionisti si seriosi in competitia de a avea un client multumit pentru ca a apelat la servicile noastre.

De asemenea, beneficiarul lucrarilor este considerat partenerul nostru, de aceea noi facem tot ce ne sta in putinta sa ii venim in ajutor, indiferent de dificultatea situatiei.